Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PANARAMA CU BASESCU SI POLITISTI

PANARAMA CU BASESCU SI POLITISTI

PANARAMA CU BASESCU SI POLITISTI
22 Feb 2011   •   18:53

ANDREEA MUNTEANU

Băsescu a descoperit că în Ministerul de Interne e corupţie mare. Nu-i mai trebuie nici aplauze, îi trebuie 2 capete de lance împotriva şpăgii generalizate. Le-a găsit. Pe Igaş, acuzat de crimă organizată  de un coleg din Senat şi cunoscut drept  "unul din bişniţarii notorii ai judeţului Arad" în perioada 1990-1996 . Aşa spune pesedistul Valer Marian pe care Igas nu l-a contrazis niciodata. L-a găsit şi pe Blejnar, acuzat ca  e spagarul sef care stringe bani din contrabanda pentru partid.  Despre el se spune că ar fi regina vămilor. Asadar, Basescu vrea sa curete  Romania de coruptie cu doi oameni foarte controversati. Şi îi mai trage un upercut lui Blaga. Îi desfiinţează, practic, iluziile că va conduce vreodată PDL, anunţându-l că ministerul pe  care l-a condus multă vreme este cel mai putred din ţară alături de cel al finanţelor.
Între timp, Boc pare să roage opoziţia să depună moţiune de cenzură. Îşi asumă răspunderea pe un Cod al Muncii care scoate din minţi sindicatele.
    Pun informatiile in Ordine:  Mircea Banias, senator PDL, Ionel Blanculescu, consultant financiar, Liviu Dragnea, secretar general PSD, Relu Fenechiu,deputat PNL.  

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close