Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL DA LOVITURA. CU BICICLETE.

PDL DA LOVITURA. CU BICICLETE.

PDL DA LOVITURA. CU BICICLETE.
27 Apr 2011   •   18:47

DANA GRECU

PDL da lovitura. Vrea sa cumpere 4 milioane de biciclete, cam cite 100 de mii pentru fiecare judet. Investitia, floare la ureche pentru buzunarele doldora de bani ale puterii, se vrea a fi aur in ochelarii prafuiti ai pensionarilor de la tara si de la oras, obisnuiti sa primeasca galeti si costume de inmormintare daca voteaza partidul lui Basescu. Informatia despre cum se pregateste PDL de campanie e pe blogul senatorului PSD Lia Olguta Vasilescu. Facem repede o socoteala sa vedem cit baga PDL in afacerea asta si cit vrea sa scoata. Aflati la Ordinea zilei cit costa un vot!

Boc face si el socoteli. E in campanie ca sa ramina sef la PDL. Merge cu sacul din banii nostri de taxe si impozite, de salarii si pensii, sa-l imparta cu cei care se jura ca-l voteaza. In campanie, la Rimnicu Vilcea, romanii s-au adunat sa-l huiduie nervosi ca-i sfideaza. Emilboc09@ yahoo.com. E adresa de mail a premierului. Scrieti-i sa-i dati idei pentru relansarea economica a tarii. Dati-i date exacte despre cum traiti, nu ca acelea pe care le trimite guvernul Comisiei Europene. Azi FMI a venit in Romania sa ne reevalueze inainte de imprumutul 3 milliarde jumatate, cit vrem sa luam din nou, ca sa nu ne fuga pamintul de sub picioare, taman acum, in prag de campanie. Dezvoltam subiectul.

Vreti sa vedeti citi oameni pazesc zulufii Robertei Anastase, sefa Camerei Deputatilor? Ramineti cu noi. Pun informatiile in Ordine Vasile Marica, presedinte Sed Lex, Dragos Frumosu, presedintele Federatia Sindicatelor din industria alimentara, Horia Uioreanu-PNL, deputat Stelian Fuia- PDL, presedintele Comisiei de agricultura, Georgica Severin - senator PSD.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close