Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL FACE FAVORURI CONTRA SPAGA

PDL FACE FAVORURI CONTRA SPAGA

PDL FACE FAVORURI CONTRA SPAGA
15 Sep 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

La Ordinea Zilei veti afla in aceasta seara cat platiti dumneavoastra de cate ori un sefulet de la PDL se supara.  Si cum rezolva spaga de partid orice ilegalitate. Cu alte cuvinte, daca aveti vreo problema cu legea ati putea s-o rezolvati cotizand la PDL. Asta ne arata cazul de la Timişoara, întărind alte situaţii despre care am vorbit anterior. Aflăm, de exemplu, că, dacă şpaga este sub aşteptări, se supără "doamna". O doamnă de la partid. Deci nu vă aşteptaţi să scăpaţi uşor şi cu orice fel de şpagă. Detalii în exclusivitate despre cum va scapa partidul de aproape orice contra unor sume de bani, imediat.

Mai devreme decât ne aşteptam, am aflat care a fost  preţul pozei Băsescu - Obama. România va cumpăra avioane F16 noi, a declarat chiar ambasadorul SUA la Bucuresti. De ce? Ca să ajute Lockheed Martin, compania americana gigant care produce F16.
  Va mai spunem in aceasta seara si  cum incearca Fiscul sa intre timid in palatele tiganilor din Strehaia.
Pun informatiile in Ordine Ilie Serbanescu, Titus Corlatean, senator, seful Comisiei de politica externa, PSD , Nini Sapunaru, deputat PNL, Dana Varga, analist politic pentru rromi, Gheorghe Isvoranu

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close