Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL, FĂCUT K.O. ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

PDL, FĂCUT K.O. ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

PDL, FĂCUT K.O. ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
12 Sep 2012   •   04:00

ANDREEA MUNTEANU

Foarte buna prestaţia de azi a europarlamentarilor USL în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri despre situaţia din România care ameninţa să se transforme într-un nou vot de blam la adresa guvernului şi majorităţii parlamentare de la Bucureşti. Norica Nicolai, Cătălin Ivan, Renate Weber, Corina Creţu, Ioan Mircea Paşcu, Victor Boştinaru, sprijiniţi şi de colegii lor din grupul socialist - Hannes Swoboda şi liberal - Graham Watson au demontat acuzaţiile Monicăi Macovei susţinută de PPE potrivit cărora în România ar fi fost o lovitură de stat şi referendumul pentru demiterea preşedintelui ar fi fost fraudat. A fost o dezbatere intensă la care ne-am uitat ca la un meci de fotbal şi, pentru prima dată după mult timp, am constatat că USL chiar are glas. Vom revedea fragmente şi aşteptăm şi părerile dumneavoastră pe facebook şi pe blog.
...


La Ordinea Zilei este şi vizita miniştrilor francezi de Interne şi Afaceri Europene care au venit la Bucureşti să anunţe autorităţile că vor să scape de rromi pe care îi numesc "mizeria Europei". Discutăm declaraţiile lor dure şi analizăm şi în ce măsură ne va influenţa decizia Curţii Constituţionale a Germaniei care a dat verde mecanismului european de stabilitate, adică găleţii de bani în care se vor turna sume imense pentru salvarea ţărilor cu probleme.

Vlad Nistor, analist politic, Mihai Voicu, ministru pentru Mediul de afaceri, Dana Varga, fost consilier pentru romi, Elena Cristian, redactor şef Income, Florin Vilnei, preşedintele Sindicatului poliţiştilor, Sed Lex.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close