Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL, IN DEGRINGOLADA. CUM BLOCHEAZA PUTEREA BANI EUROPENI

PDL, IN DEGRINGOLADA. CUM BLOCHEAZA PUTEREA BANI EUROPENI

PDL, IN DEGRINGOLADA. CUM BLOCHEAZA PUTEREA BANI EUROPENI
28 Mar 2012   •   04:05

DANA GRECU

Echipa de la La Ordinea zilei face azi o demonstratie in premiera! Le dovedim guvernantilor care vorbesc din carti despre cum se pot salva romanii din criza cu bani europeni ca spun numai  prostii!  Veti vedea, la propriu, cite documente trebuie semnate ca sa-ti dezvolti o afacere! CUM arata birocratia din Romania si cum poate aduce ea un om onest in prag de nebunie sau de faliment!  Ramineti cu noi!
  Pe  Frunzaverde de la PDL l-a iritat la maximum  nu birocratia, ci statul politienesc. Azi am aflat ca din cauza asta a plecat la PNL, cu tot cu parlamentarii de Caras. Deocamdata.  La ora  la care vorbim, pedelistii se roaga de primarii lor sa nu-l urmeze pe ...tradator, asa i-a spus azi lui Frunzaverde Boc. Stapinindu-si lacrimile de nervi, Boc a spus ca niciodata casa parinteasca nu se vinde. Ordinea zilei ii spune lui Boc ca orice are un pret. Chiar si casa parinteasca,  daca pe ea pun mina escrocii! Vom arata la Ordinea zilei retetele escrocilor care se folosesc de intermediari ca sa obtina de la palate, la casele romanilor fara de aparare. Intermediarii le cistiga in justitie, le vind la pret de nimic, ca sa ajunga unde trebuie!
Am cautat in arhiva Antena 3 anchete care l-ar fi putut trezi pe presedinte, sau pe premier, sau pe procurorul general din cel mai dulce somn!  Nu s-a intimplat asa! De ce?
Maria Grapini, vicepresedinte PC, Teodor Atanasiu, deputat PNL, Dumitru Costin, BNS, Robert Negoita, deputat PSD, Niels Schnecker.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close