Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL, LEGAT DE MAINI SI DE PICIOARE IN PARLAMENT. TARICEANU SI GEOANA NEAGA COMPLOTUL CONTRA LUI PONTA.

PDL, LEGAT DE MAINI SI DE PICIOARE IN PARLAMENT. TARICEANU SI GEOANA NEAGA COMPLOTUL CONTRA LUI PONTA.

PDL, LEGAT DE MAINI SI DE PICIOARE IN PARLAMENT. TARICEANU SI GEOANA NEAGA COMPLOTUL CONTRA LUI PONTA.
13 Dec 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

ARD nu a obtinut, dupa doua redistribuiri, suficiente voturi nici macar pentru o motiune impotriva guvernului USL. Nici daca s-ar alia cu PPDD nu-i sigur ca ar strange de-o motiune simpla, iar pentru un loc in Birourile Permanente se roaga acum de Zgonea si Antonescu. Guvernul ...Ponta are asadar sanse sa guverneze nestingherit mult si bine cu doua conditii: sa nu-si dezamageasca alegatorii si sa pastreze o atmosfera respirabila intre liberali, social democrati si conservatori. Daca oricare dintre cele doua conditii ar fi incalcata, orice s-ar putea intampla.
Veti afla la Ordinea Zilei date noi despre asa zisul complot impotriva lui Ponta, dar si despre caraghiosii si pilele care au intrat in noul Parlament. Si veti vedea si cum a dat-o din nou in bara Eba in Parlamentul European. Va reamintim si le reamintim si celor care ne conduc ca, in timp ce la Bucuresti se negociaza posturi, in Romania mai sunt inca localitati blocate de zapada si oameni fara curent electric. Invitati la Ordinea Zilei sunt Rovana Plumb, Gheorghe Tinel, Ilie Serbanescu, Mugur Ciuvica.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close