Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL, PE UN BUTOI CU PULBERE. EXPLODEAZĂ SAU REZISTĂ?

PDL, PE UN BUTOI CU PULBERE. EXPLODEAZĂ SAU REZISTĂ?

PDL, PE UN BUTOI CU PULBERE. EXPLODEAZĂ SAU REZISTĂ?
13 Iun 2012   •   04:05

RADU TUDOR

Pierderea dramatica a scrutinului de alegeri locale a declansat in Partidul Democrat Liberal o nebunie fara precedent : acuzatii, demisii, plecari din partid, cereri privind un congres extraordinar. Unul din liderii vechi ai partidului, Radu Berceanu, i-a cerut lui Boc si echipei lui sa-si depuna mandatul. Controversatul senator PDL... Sorina Placinta si-a dat demisia din partid si a fost primita cu bratele deschise de liberali. PNL abia asteapta sa mai atraga citiva pedelisti. Elena Udrea este si ea inghesuita si acuzata pentru esecul politic pe care l-a produs. Cristian Poteras si-a depus si el mandantul si mai urmeaza probabil si altii. Maine se anunta o sedinta furtunoasa la PDL.
In plan national, presedintele Basescu a iesit la rampa dupa 30 de zile de relativ echilibru si l-a acuzat pe Victor Ponta ca vrea atributii constitutionale ce nu i se cuvin. Batalia pentru reprezentarea la Consiliul European se ascute intre Palatele Cotroceni si Victoria. Primul ministru Ponta pare mai calm si mai rational, in timp ce presedintele Basescu s-a intors la binecunoscuta lectie pe care ne-o da de opt ani : aroganta, jigniri, lectii date altora ca si cum ar fi detinatorul adevarului absolut.
Printre altele, guvernarea vine si cu greseli pe care le sanctionam : omul lui Necolaiciuc, faimosul devalizator al CFR, a fost numit sef la ....CFR Calatori. Liberalii par implicati in numiri controversate si asta nu e singura.
Aceste subiecte si multe altele sunt dezbatute azi La ordinea zilei impreuna cu Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, Bogdan Niculescu Duvaz, deputat PSD, Adrian Tutuianu, proaspat cistigator al functiei de presedinte al CJ Dambovita impotriva baronului PDL Florin Popescu si Razvan Orasanu, fost sef al AVAS.

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close