Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PDL SE TINE CU HRAMURI SI SFINTIRI

PDL SE TINE CU HRAMURI SI SFINTIRI

PDL SE TINE CU HRAMURI SI SFINTIRI
07 Iul 2011   •   03:05

DANA GRECU
Ordinea zilei incepe cu o stire alarmanta. Peste 100.000 de pacienţi bolnavi de cancer vor rămâne de la 1 august fără tratamentul salvator. Asa a spus azi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer. Seful federatiei va explica La Ordinea zilei de ce s-a ajuns in situatia asta dramatica, mai cu seama ca in Romania, in fiecare an, alte 3 mii de oameni afla ca au cancer. Dupa cei de la putere, informatia ar fi trebuie sa moara ingropata de altele care arata ce le pasa cu adevarat guvernantilor. PDL a dat directiva ca toate fetele luminate ale guvernului, de la ministri la secretari de stat, sa faca matanii si cruci pe la hramurile bisericilor si sa se calce pe picioare la taierile de panglici. Sa vada romanii ca partidul lui Boc e pe faza ca sa-l mai tina inca un mandat la putere. Discutam despre asta.

Ordinea zilei va cere parerea in legatura cu o chestiune importanta. Noi vrem camera de supraveghere pentru Funeriu de la Educatie. Pai daca tot spune ministrul ca instalarea de camere in salile de examen a fost ... la alegere, asta e alegerea noastra. Sinteti de acord? Scrieti-ne pe blog sau la 1211.

Si mai cerem o camera de supravegere in biroul lui Ariton , de la Economie. Ca oricum nu-l vede nimeni la fata pe ministru si tocmai am aflat ca ministerul sau a tocat 1,2 milioane de euro pe niste proiecte care nu functioneaza.

Dan Sova, senator PSD, Ilie Serbanescu, Gratiela Gavrilescu, PNL. Va veni la noi si Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close