Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PE CINE INGROAPĂ STENOGRAMELE RUSINII?

PE CINE INGROAPĂ STENOGRAMELE RUSINII?

PE CINE INGROAPĂ STENOGRAMELE RUSINII?
23 Oct 2012   •   04:05

DANA GRECU

Stenogramele rusinii il spala sau il termina politic pe Traian Basescu? Acesta este intrebarea la Ordinea zilei. Ne-am gindit la asta pentru ca deja piata analistilor e impartita in doua tabere. Unii care spun ca Basescu este un erou care vrea sa salveze Romania si unii care sustin ca aceste interceptari sunt, de fapt, inceputul unui razboi dur, in care joaca procurori si agenti ai serviciilor de informatii gata sa arate CINE a condus tara in ultimii 7 ani. Vorbim despre asta.
Deocamdata, presedintele tace. Are de raspuns la foarte multe intrebari dar lasa CSM sa stringa gunoiul. Ca de obicei. A vorbit totusi despre Nobel si a declarat ca il lasa pe Ponta sa mearga cu sefii UE sa ia premiul pentru pace. Ca de plecat la Consiliul European , merge el, presedintele. Azi, premierul a cerut mandat sa-l lase pe el. Alt razboi pentru Bruxelles, made in Romania. Si tot de-ale noastre, azi am inaugurat 9 km de autostrada.
Alina Gorghiu, deputat PNL, Bogdan Niculescu Duvaz, deputat PSD, Toader Paraschiv , secretar general Cartel Alfa, Mircea Banias senator PC.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close