Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PEDELISTII O A.R.D. LA INDIGO

PEDELISTII O A.R.D. LA INDIGO

PEDELISTII O A.R.D. LA INDIGO
12 Oct 2012   •   01:05

Radu Tudor

Ghiciti ghicitoare noastra! Ce culoare politica are ARD, palaria politica a sustinatorilor lui Basescu? Dupa ce s-au dezis de culoarea portocalie si au candidat pe verde sau alb in alegerile locale, pedelistii ne imbie...cu indigo. Ati auzit bine. E culoarea pe care a lansat-o azi, plin de avint Ioan Oltean, fix liderul care, mai ieri, plingea la poarta ...

partidului ca e lucrat pe toate partile. Uselistii nu au nici ei somn si genereaza un subiect extrem de controversat : Gigi Becali, miliardarul PNG care bea sprit cu Basescu si este europarlamentar PRM, vrea sa intre in Partidul National Liberal. Liderul PNL Crin Antonescu parte sa nu aiba nimic impotriva. Un subiect sensibil pentru electoratul USL. Becali si Antonescu vor fi in direct, in exclusivitate, La ordinea zilei. Discutam azi si despre un stadion de 10 miliarde de lei vechi pe care un primar PDL il vrea cu orice chip intr-o comuna saraca si fara locuri de munca din Ardeal. Si despre cum a blocat Mihai Razvan Ungureanu, cind era ministru de externe, orice initiativa pentru restituirea tezaurului romanesc aflat la Moscova. A spus-o negru pe alb, intr-o carte de memorii, Dumitru Prunariu, faimosul astronatut, fost ambasador al Romaniei in Federatia Rusa.
Despre aceste subiecte si despre ultimul sondaj de opinie in care aflam raportul USL/PDL discutam azi La ordinea zilei impreuna cu fostul deputat Sergiu Andon , avocatul Lucian Bolcas, scriitorul Lucian Avramescu, Elena Cristian-redactor sef Income si Maria Sava, un protestatar consecvent impotriva regimului Basescu.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close