Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei PENSII TAIATE SI CONCEDIERI CONTRA TVA REDUS

PENSII TAIATE SI CONCEDIERI CONTRA TVA REDUS

26 Sep 2011   •   04:05
PENSII TAIATE SI CONCEDIERI CONTRA TVA REDUS

ANDREEA MUNTEANU

Puterea care se lăuda că a scos România din recesiune, vine acum cu noi ameninţări pentru pensionari şi bugetari. Se vorbeşte din nou despre impozitarea pensiilor şi despre concedieri masive. Veţi afla exact despre ce e vorba în câteva minute. Toate aceste noutăţi înfricoşătoare vin pe fondul unor ştiri alarmante din exterior. China ar fi declarat, la o intâlnire cu oficialii FMI că nu are de gând să salveze Europa ci vrea să se salveze pe ea însăşi.
  Noul ministru al Muncii, Sulfina Barbu, nu pare să înţeleagă că pensionarii au dreptul legal la pensie pentru că i-au dat statului bani pentru asta de-a lungul vieţii.  Pentru ea , pensionarii sunt  în continuare asistati social, deci la cheremul ei si al puterii portocalii. Daca vrea, le da bani, daca nu, nu. Vorbim despre asta. 
   Regele a raspuns azi celor care l-au batjocorit in parlament.  Veti afla cum, la Ordinea zilei! Tot aici,         
In seara acesta pun informatiile in Ordine Niels Schnecker, consultant financiar, Mircea Diaconu, senator PNL,  Madalin Voicu, deputat PSD, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close