Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PING PONG CU NIVELUL DE TRAI

PING PONG CU NIVELUL DE TRAI

PING PONG CU NIVELUL DE TRAI
15 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

 Peste 1 milion de oameni, profesori, medici, politisti, functionari au ajuns minge de ping pong intre Basescu si Boc. Presedintele spune ca 100 de mii dintre ei trebuie dati afara in citeva luni, ca nu sint bani. Morar, de la DNA,  poare sa stea linistit!  El e nemuritor!  Basescu il vrea acolo pina dupa alegeri!  Oare de ce?  Asadar Basescu anunta concedieri masive, premierul se lauda cu cea mai mare crestere economica din ultimii doi ani.  La citeva mii de km, cancelarul Germaniei,  Angela Merkel, declara ca Europa se află în cea mai gravă criză de după Al Doilea Război Mondial.  Deci  guvernele trebuie sa aiba grija de oameni mai mult decit oricind!  Intrebam ca sa stim ce  vrea puterea cu romanii. Unii au ajuns deja la capatul rabdarii.  Profesorii au iesit azi in strada!  Vor salarii si bani pentru Educatie. Bani vrea si Poteras, de la sectorul 6, prieten cu Udrea. Pedelistul spune ca nu se poate trai cu 38 de milioane pe luna! Asta e salariul lui! Credeti ca  Poteras traieste  din salariu?  Intrati pe blog si scrieti-ne!  
 Spuneti si daca vi se pare in regula  ca  omul care ii care ii cara foile lui Ostaficiuc , seful PDL Timis,  sa ajunga prefect! Adica fix in pozitia in care ar trebui sa verifice foile pe care le-a carat!  Adica afacerile lui Ostaficiuc!
 Pina la 8 30, fac  Ordinea zilei Mariana Campeanu, deputat PNL,  Dan Pavel , analist politic,  Ionel Blanculescu, consultant financiar,  Radu Moldovan , purtator de cuvint PSD,  Gheorghe Izvoranu, presedinte Federatia Spiru Haret.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close