Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PLANUL BOC: PANA-N 2014, SOMERI SI SALARII MICI

PLANUL BOC: PANA-N 2014, SOMERI SI SALARII MICI

PLANUL BOC: PANA-N 2014, SOMERI SI SALARII MICI
10 Aug 2011   •   04:00

ANDREEA MUNTEANU

Lumea e nervoasa - ameninta cu sinuciderea de pe stalpi din fata palatului Cotroceni, auzim de cate un jaf armat in fiecare saptamana, pt prima oara am auzit de jaf pe autostrada - urmeaza o noua perioada de austeritate chiar daca nu e criza, spune iar presedintele. Strategia fiscal-bugetara a guvernului Boc pana-n 2014 prevede reducerea cheltuielilor cu personalul. Asta inseamna si mai multi someri si salarii mici. La Calarasi, am vazut azi un oras care a iesit in stradă sa conduca pe ultimul drum un patron, George Naghi, care a dat de mâncare multor familii. Oamenii erau trişti şi pentru moartea omului de afaceri şi pentru viitorul lor. Dacă afacerea se va închide sau nu va merge la fel de bine, pe mulţi îi paşte şomajul, iar alte perspective îşi imaginează cu greu.
 In timpurile astea, Boc a plecat în China să facă rost de nişte bani după ce ani de zile puterea actuală s-a ferit de investiţiile chineze ca de râie. Acum sunt buni până şi tenişii nefiscalizaţi din proaspăt inauguratul oraş chinezesc de la Afumaţi. Capitala Marii Britanii eîn flăcări, premierul Cameron a scos în stradă tunurile de apă. Bursele din toată lumea sunt în derivă, ca după seism: coboară brusc, apoi cresc uşor.
Dumitru Costin, presedinte BNS, George Severin, PSD,  Victor Alistar, Transparency,  Mihaita  Calimente, deputat PNL, Augistin Hagiu presedintele  Federatiei Operatorilor Romani de Transport.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close