Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei POLITICA SI MAFIA, MANA IN MANA

POLITICA SI MAFIA, MANA IN MANA

POLITICA SI MAFIA, MANA IN MANA
27 Iul 2011   •   05:05

DANA GRECU
Declaratii halucinante s-au facut azi la Deta. Victimele macelului din weekend ameninta ca daca ar avea un pistol i-ar omori pe toti cei din gasca fiilor primarului. Patronul clubului unde s-a petrecut scandalul, contracandatul lui Roman la primarie, a declarat ca la Deta se cere taxa de protectie. Dupa 3 zile in care a stat ascuns, primarul orasului a declarat azi pentru Antena 3 ca taxa de smecher e o ... poveste, ca oamenii sint prea saraci sa plateasca protectia.  Cineva isi bate joc de noi. O sa vedeti la Ordinea zilei  ca primarul a fost primul care a sarit sa apere un consilier PDL acuzat de contrabanda cu tigari si prins in flagrant.   Tabloul zilei arata sinistru. Un partid, PDL, care se face ca nu vede mizeria de la Timis si-l apara pe Roman. Un primar care nu renunta la politica. Niste derbedei care te fac sa-ti fie frica sa mai iesi pe strada.
 Vorbim despre asta.
 Boc, seful PDL, Tace. Boc, premierul, a inceput campania de prostit prostii. Azi a decis sa mai arunce o ciosvirta pensionarilor si sa le dea pachete cu alimentele de baza, la pret redus. Umilitor, zice opozitia. Si tot din ciclul cum sa raminem la putere, Lazaroiu de la Munca a declarat  misterios ca in 2012 salariile bugetarilor vor ajunge la valoarea de dinainte de taierea din 2010.  Cind, mai precis, Lazaroiu nu stie sa spuna.
 O sa vedeti la Ordinea zilei ce a inteles Igas din demersul nostru de a-i cere lui Funeriu sa scoata diploma de bacalaureat.   Ramineti cu noi.
Bogdan Hossu, presedinte Cartel Alfa, Victor Ciorbea, fost premier,  Tudor Ciuhodaru, deputat PC, IULIAN Badescu, senator PSD

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close