Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei POLITICA UMFLA SI PRETUL BENZINEI. BASESCU, MUMA PADURII IN SUA.

POLITICA UMFLA SI PRETUL BENZINEI. BASESCU, MUMA PADURII IN SUA.

POLITICA UMFLA SI PRETUL BENZINEI. BASESCU, MUMA PADURII IN SUA.
11 Ian 2011   •   18:48

ANDREEA MUNTEANU

Război politic pe preţul benzinei. Parcă trezit din somn, Boc s-a apucat să facă investigaţii după ce am ajuns să plătim mai mult pe litru decât austriecii, nemţii, englezii, irlandezii, suedezii, polonezii şi slovenii. Prima lui concluzie: Năstase e vinovat pentru felul în care a privatizat Petromul. Doar că privatizarea a fost semnată de Traian Băsescu, ministru al transporturilor la acea vreme, susţine, cu documente, Năstase. În timp ce guvernul e ocupat cu aruncatul pisicii, transportatorii, cu nervii întinşi, cer restituirea accizelor pe combustibili. Consideră că plătesc accize mari degeaba pentru că nimeni nu ştie unde şi pe ce se duc. În nici un caz pe drumuri.
 Peste Ocean, Traian Băsescu a ajuns muma pădurii . MSNBC îl ironizează  pentru decizia de a scoate bani din piatră seacă adică din impozitarea vrăjitoarelor şi îl plasează pe primul loc în topul nesuferiţilor. O să vedem filmul în câteva minute. Vă întrebăm în această seară: Credeţi că Traian Băsescu este nesuferit?
Şi, Kelemen Hunor, candidat cu şanse la preşedinţia UDMR, descurajează intenţiile de expansiune ale opoziţiei. Nu există motive, spune el, să rupă alianţa cu PDL, mai ales că PSD nu a fost un partener serios cât s-a aflat la guvernare. Declaraţia zilei vine, din nou, de la Elena Udrea care s-a arătat invidioasă pe dimensiunile unei băi dintr-o bloc ANL. "E mai mare decât baia mea!". Ca să vezi...Păi de ce nu se mută, întrebăm noi.
Facem Ordinea Zilei cu Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, Augustin Hagiu, lider al transportatorilor, Cezar Corâci, lider UGIR 1903, Cristian Adomniţei, deputat PNL şi , de la Cluj, Mircea Giurgiu, deputat PDL.



×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close