Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei POLITICIENII SE DEZBRACA, SPITALELE MOR

POLITICIENII SE DEZBRACA, SPITALELE MOR

POLITICIENII SE DEZBRACA, SPITALELE MOR
02 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

Azi, la Ordinea zilei, va aratam cum se dezbraca politicienii in tara in care spitalele mor si artistii sint dati pe mina procurorilor. Spitalul in care-si opereaza inima 70 la suta din bolnavii tarii mai are bani de un bax cu spirt.  Adica, adio, cel mai tare institut de boli cardiovasculare din Romania!
 In 7 zile, pacientii proaspat operati trebuie sa-si gaseasca loc in alt spital! Vorbim despre asta cu dr care v-ar fi putut opera in caz ca muriti de inima! 
 In tara in care seful RAR Timis a fost condamnat pentru contrabanda cu masini, artistii  sint urmariti de procurori pe motiv de incompatibilitate, abuz in serviciu si conflict de interese! Sint intelectuali, deci inamicii publici ai regimului!
Vorbim despre asta cu  Mircea Diaconu,  artistul senator si director de teatru, in conflict deschis cu procurorii!
La ora la care vorbim, premierul recita poezii despre cum se lupta el cu criza, in fata delegatiei FMI, la guvern. E asteptam la intrevedere si presedintele Basescu. Stam cu ochii pe ei!
 Pregatim buget de vreme rea, daca nu va fi furtuna va fi vreme buna! Asta e ultima creatie a lui Boc. Judecati-o!

I-am invitat sa faca Ordinea zilei pe prof. univ. dr. Vlad Iliescu, şef Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul spitalului CC Iliescu, Horia Cristian, deputat PNL, Mircea Diaconu, senator PNL, Eduard Armeanu, presedintele Asociatiei spitalelor din Romania, PSD.
 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close