Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PONTA DA EXPLICATII LA BRUXELLES

PONTA DA EXPLICATII LA BRUXELLES

PONTA DA EXPLICATII LA BRUXELLES
11 Iul 2012   •   04:05

DANA GRECU

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, va ieşi, într-o oră, să spună românilor de ce merită el să se întoarcă la Cotroceni. Îi vom asculta împreună, cu interes, argumentele. Pînă atunci, facem ordinea unei zile extrem de tensionate, cu tiruri de acuzaţii din toate directiile. Cele mai tari vin totusi de afara! Comisia Europeană se va reuni pentru a d...iscuta despre situaţia politică din România Asa ameninta comisarul UE al Justiţiei, Viviane Reding, citată de AFP. Asta, in vreme ce Ponta este deja la Bruxelles, unde incearca sa convinga ca in tara pe care o conduce nu se încalcă legile. Premierul va fi la Ordinea zilei, in citeva clipe, in direct de la Bruxelles. Va ceda şi va organiza referendumul după conditiile impuse de Curtea Constituţională, aşa cum aproape că l-a somat s-o facă ambasadorul SUA la Bucureşti? Vom vedea. Presiunea este uriaşă.
Premierul Ponta apare interceptat într-un dosar de trafic de influenţă pentru care au ajuns azi, la DNA, doi procurori de la CSM si şeful de la doi şi un sfert Ilfov. Interceptare făcută, întelegem , înainte ca Ponta să ajungă premier, adică atunci cînd, în România, erau la butoane Băsescu şi Ungureanu. Tot azi, omul de casă al lui Traian Băsescu, fostul şef al Anaf Sorin Blejnar, a primit citaţie să se prezinte la DNA, în dosarul în care este acuzat oficial de complicitate la evaziune fiscală.
Peste toate, tot azi, am numarat alte dou acuzaţii de plagiat. Pe numele lui Blaga si Kovesi, procurorul general, la al doilea coppy paste.
Sunt cu noi Adina Anghelescu, jurnalist de investigatii, Adrian Ursu, Dan Sova, senator PSD, Vlad Nistor , analist politic.

×
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close