Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PONTA:VOM REANGAJA SOMERII LUI BOC

PONTA:VOM REANGAJA SOMERII LUI BOC

PONTA:VOM REANGAJA SOMERII LUI BOC
16 Dec 2011   •   01:05

DANA GRECU

PDL il pregateste pe Videanu pentru primaria Bucurestilor. Anuntul a fost facut azi de Ioan Oltean. Asadar primarul bordura  revine. Ce poate sa promita Videanu ca sa-l bata  Oprescu? Vorbim despre asta!
 Azi, liderul opozitiei Victor Ponta a promis tuturor bugetarilor dati afara de regimul Basescu Boc ca-i va reangaja daca ajunge la putere. Declaratia vine in contextul in care ieri presedintele a anuntat ca programul de concediere a politistilor va continua. De ce? N-a explicat!
  Ca sa mai indulceasca putin mesajul prezidential din cap de an,  Marian Sirbu, UNPR, fostul ministru al muncii, a aruncat informatia ca salariile bugetarilor ar putea creşte în primăvara anului viitor cu 4%-5%, iar pensiile vor fi indexate cu rata inflaţiei.  E un scenariu care se bate cap in cap cu legea bugetului si cu previziunile sumbre despre austeritatea la care ne-am angajat, fara sa ne intrebe nimeni.  Rind pe rind, publicatiile straine vorbesc despre situatia grea prin care vor trece romanii anul ce vine. O sa aflati pozitia analistilor de Financial Times. Stiu si ei cum stim si noi ca impozitele si taxele din tara lui Basescu aduc oamenii la sapa de lemn iar reducerea deficitului inseamna alte taieri, in lipsa unei cresteri economice. O sa reamnintim azi, la Ordinea zilei, cit ia statul  acum dintr-un amarit de salariu.
  Pun informatiile in Ordine Toader Paraschiv , sindicatul National al Politistilor, Hanibal Dumitrascu, psiholog,  Ioan Ghise, senator PNL, Robert Veres, senior editor la Jurnalul, Daniel Bejan, scriitor. 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close