Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PREMIANT NOBEL CONTRA BOC

PREMIANT NOBEL CONTRA BOC

PREMIANT NOBEL CONTRA BOC
21 Mar 2011   •   18:51

DANA GRECU

Premierul Romaniei minte de ingheata apele si este acuzat de fals. Invinuit ca o sa omoare economia cu ideea contractelor de munca pe durata determinata, Emil Boc s-a aparat in parlament spunind ca insusi Laureatul Premiului Nobel pentru Economie pe 2010,  Christopher Pissarides ăl confirmă. Pissarides a aflat si a declarat revoltat ca lucrurile stau fix pe dos: contractele de munca pe durata determinata fac praf locurile de munca.  Asteptam de la guvern o reactie care sa scuze gafa premierului. Tara in care premierul vede negrul alb va  ramine saraca  Europei in urmatorii  15 ani. Adica va avea cel mai scazut produs intern brut pe cap de locuitor din Uniunea Europeana.  Peste noi? Bulgaria, Serbia, dar si Belarus si Kazahstan.  Asa arata un studiu realizat de analisti de la Nomura, pe baya datelor furnizate de Eurostat.
 Azi, la Ordinea zilei punem pe masa doua informatii bomba ca sa va aratam cit bine se misca DNA, la comanda. Antena 3 a dezvaluit in premiera ca autoritatile cumpara amortizori pentru reactoarele de la Cernavoda de la o firma care vinde suruburi, dar care a cotizat la campania prtesedintelui Basescu.  Amortizorii, adica fix piesele care ar putea preveni o explozie catastrofala. Pesedistul Adrian Severin este presat sa-si dea demisia din Parlamentul European. El si alti doi colegi ai sai, un sloven si un austriac, sint acuzati de coruptie. Ar fi cerut bani ca sa sustina niste amendamente. Azi, DNA s-a autosesizat NUMAI in legatura cu Severin. Despre tunul de la Cernavoda,  din cauza caruia s-ar putea sa sarim toti in aer in caz de cutremur, nimic.
Pun informatiile in Ordine Maria Grapini, vicepresedinte  PC,  Alexandru Athanasiu, PSD,  Mihai Voicu, deputat PNL, Marius Spinu, deputat PDL. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close