Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PREMIERUL BASESCU ANUNTA:CRESC SALARIILE

PREMIERUL BASESCU ANUNTA:CRESC SALARIILE

PREMIERUL BASESCU ANUNTA:CRESC SALARIILE
07 Mar 2012   •   04:05

DANA GRECU

Azi am vazut un premier cu pretentii de presedinte care a stat azi leguma linga un presedinte premier.  Mihai Razvan Ungureanu l-a lasat pe Traian Basescu o ora intreaga sa dea mita in direct! Mita electorala pentru bugetarii care au trait doi ani cu salariile taiate cu 25 la suta, care au cistigat in instanta reintregirea renmuneratiilor si care au fost bataia de joc a lui Basescu. Vine campania, sondajele arata ca sintem sub nivelul marii deci dati banii de unde stiti, cam asta a fost mesajul  presedintelui, azi , in parlament. Noi ne bucuram. Poate  oamenii isi vor reprimi drepturile. Si ne bucuram ca am avut dreptate cind am zis ca  sperantele exagerate ale lui Victor Ponta ca Mihai Razvan Ungureanu n-o sa fie ca Boc nu se vor adeveri. Nu aveau cum. Ungureanu se da totusi razboinic. Cu Udrea, careia ii taie banii de piscine si pentru promovarea turismului ca sa-i dea la primarii PDL! E la Ordinea zilei.    
Aici va aratam cum si-a dat azi politia, de mai multe ori, cu stingul in sdreptul.  Seful politiei si purtatorul de cuvint se contrazic cind spun ca Vladan avea avizul pisihologic pentru port arma. Unul spune ca nu, altul ca da. Berca , ministrul de Interne, a numit azi, dupa a treia incercare in decurs de citeva minute, unn sef la politia capitalei care a fost dat afara acum un an. Pentru nereguli. Vorbim despre rotirea de cadre pentru bani si influenta.
    La Ordinea zilei o sa vedeti citi ani ii trebuie unui doctor sa-i convinga pe guvernanti sa dea bani pentru spitale in care sa se poata opera copiii bolnavi de inima!  Si cum baga statul asta bani in buzunarul clinicilor private din strainatate, cind acesti copii pot fi operati acasa!  
Sint cu noi Cristian  Adomnitei, deputat PNL,  Iulian Iancu, deputat PSD, Toader Paraschiv, secretar general Sindicatul Politistilor,  Eugen Nicolicea, deputat UNPR.  De la Tirgu Mures, intram in direct cu medicul Horatiu Suciu, sef clinica de chirurgie cardiaca. 


 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close