Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PRESEDINTELE E VESEL. TARA CUM SE SIMTE?

PRESEDINTELE E VESEL. TARA CUM SE SIMTE?

PRESEDINTELE E VESEL. TARA CUM SE SIMTE?
19 Mai 2011   •   18:49

ANDREEA MUNTEANU

România, spune Traian Băsescu, este ţara condusă de un preşedinte optimist hăituit de o presă depresivă. Dumneavoastră cum vă simţiţi în România? Vă insuflă optimism guvernarea actuală sau gândul că, la un moment dat, ceva se va schimba? Aşteptăm azi răspunsurile dumneavoastră. Şi vă mai cerem un sfat : ce am putea face să ieşim din aşa zisa depresie ca să vă putem prezenta viaţa în roz? Asta ca să treceţi mai uşor peste şomaj, bani puţini, liste de cumpărături hăcuite, lipsa de perspective şi lipsa cronică de idei a unei guvernări care se simte bine.

Ce vă înveseleşte mai tare? Faptul că Ford se gândeşte să-şi ia catrafusele de la Craiova şi să se mute în Valencia? Sau anunţul ferm că preţurile gazelor şi energiei vor fi complet liberalizate ceea ce ar putea duce, susţin specialiştii, la triplări ale facturilor? Sau, poate, vă umple de optimism faptul că Elena Udrea e pe ultimul loc în preferinţele bucureştenilor într-un sondaj realizat de SNSPA?

La această oră, la tribunalul din Manhattan, fostul şef al FMI, Dominique Strauss Kahn încearcă să convingă judecătorii că poate fi eliberat condiţionat contra unei cauţiuni de un milion de dolari. Cei mai mulţi dintre francezi cred ca e victima unei înscenări în timp ce în presa americană apar ba mărturiile unei matroane care i-ar fi închiriat dame de companie ba declaraţiile unor colegi de avion cum că Strauss- Kohn ar fi fost cu ochii după stewardese şi cu doar câteva minute înainte de a fi arestat. Este un caz aproape incredibil. Îi urmărim desfăşurarea la Ordinea Zilei.

Pun informatiile in Ordine prof Ilie Serbanescu, Dragos Frumosu, presedinte Federatia Sindicatelor din Industria alimentara, Dan Tudorache, presedinte PSD sector 1, Gheorghe Isvoranu, presedinte Federatia Spiru Haret.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close