Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PRESEDINTELE IGNORA DISCURSUL REGELUI

PRESEDINTELE IGNORA DISCURSUL REGELUI

PRESEDINTELE IGNORA DISCURSUL REGELUI
24 Oct 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Regele a fost aşteptat cu simpatie şi urări de viaţă lungă, după dineul de azi de la BNR, care a precedat festivităţile dedicate zilei sale de naştere. Presedintele Basescu însă tocmai a raspus acum citeva minute ca miine are treburi mai importante decit discursul regelui in Parlament si aniversarea Majestatii Sale!  Şi că n-are niciun mesaj să-i transmită. A lipsit iar de la cursurile de politeţe. Vedeti detalii imediat.

S-a burzuluit la liderii europeni înainte de a pleca la Bruxelles, a stat stingher şi nebăgat în seamă în timpul Consiliului de toamnă, iar azi s-a întors să-i facă praf lui Boc bugetul pe 2012. A dat şi o veste bună- pensiile şi salariile nu vor fi tăiate. Ştim prea bine că a mai spus-o şi s-a întâmplat invers, dar poate că de data asta s-o tine de cuvânt. Facem calcule şi analize la Ordinea Zilei. De unde veţi afla şi cum au fost amendaţi sindicaliştii din Timişoara pentru că au îndrăznit să strige contra Puterii.
 Pun informatiile in Ordine Niels Schneker, Mihai Voicu, deputat PNL, Bogdan  Ciuca, deputat PC,  Iulian   Badescu, senator PSD, Eugen Nicolicea, deputat UNPR.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close