Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PSD IN STRADA, ZEUS LA PARLAMENT

PSD IN STRADA, ZEUS LA PARLAMENT

PSD IN STRADA, ZEUS LA PARLAMENT
31 Ian 2011   •   18:52

DANA GRECU

Pedelistii ii dau raportul lui Traian Basescu, la aceasta ora, la Palatul Parlamentului. Miine incepe sesiunea parlamentara. Oficial, intilnirea are ca scop stabilirea prioritatilor legislative. Neoficial, Pdl vrea se asigura ca  nu pierde oameni. Opozitia momeste parlamentarii puterii si ameninta cu alianta ACD PSD! Situatia este extrem de tensionata. Revoltati de arestarea lui Nicolescu, sute de pesedisti au iesit azi in strada. Unii, la usile PDL-ului, altii , la sediile partidului.  La Pitesti s-a strins toata conducerea partidului.  Proteste au fost azi si  la Tirgoviste, Timisoara si Ploiesti. La Bucuresti, Marian Vanghelie pregateste miercuri, in ziua recursului,  o miscare surpriza. Constantin Nicolescu  a fost operat azi noapte la inima. Acum e in refacere, la terapie intensiva.       
In plan social, romanii bifeaza o noua scumpire a alimentelor de baza care se vor gasi in magazine la preturi de... delicatese. Piinea, uleiul, laptele se scumpesc cu pina la 30 -40 la suta.
Unde se va ajunge? Probabil la miscari de strada. Legat de asta, azi am aflat ca Jandarmeria Română vrea să cumpere "echipamente de reprimare a revoltelor", respectiv căşti de protecţie, pulverizatoare, pistoale mitralieră, puşti, grenade fumigene, grenade lacrimogene. De vreo 42 de milioane de lei.
Radu Moldovan-purtator de cuvint PSD, Teodor Atanasiu, deputat PNL, fost ministru al  Apararii, Dragos Frumosu, presedintele Federatia Sindicatelor din Industria alimentara, Tudor Ciuhodaru deputat PC, Niels Schnecker, consultant financiar.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close