Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Puterea a inceput sa se sperie de ea insasi

Puterea a inceput sa se sperie de ea insasi

Puterea a inceput sa se sperie de ea insasi
05 Ian 2012   •   18:45

DANA GRECU

Dupa ce si-a aratat de revelion farmecele din decolteu, zimbind cu gura pina la urechi, Udrea de la Dezvoltare a inceput sa-si ia fata grava de guvernant! E speriata de evaziunea din turism care este, spune ministrul, URIASA!  Azi, la Ordinea zilei, ii dam Elenei Udrea  numarul de telefon al lui Blejnar, de la Fisc, ca poate nu il are, sa-i spuna si lui ce-o doare si sa nu se mai tinguie in legatura cu hotiile pe care le patroneaza, in fata unui popor de pensionari si bugetari saraci lipiti! Oameni pe care statul ii fura si pe seama mortilor! Peste 1 milion de euro le-a luat din buzunar CNAS, decontind retete care erau pe numele unor persoane decedate. Asa arata raportul Curtii de Conturi.
 Deci  Guvernanti care se mira de evaziune, care patroneaza furturi si care se mai si scutesc de impozite singuri caci au puterea sa o faca.  Adio deci bani pentru primarii din impozitele pe cladirile RAPPS.  Asa vrea Emil Boc, care , inschimb, lasa fara venitul minim garantat pe cei  care nu-si pot plati, pentru ca NU AU DE UNDE, impozitele si taxele locale.
 Vorbim despre asta. Si, daca ramineti cu noi, veti afla povestea unei romance, menajera in Genova, care i-a lasat masca pe italieni! 
  In seara aceasta fac Ordinea zilei Sorin Rosca Stanescu, Sorin Minea, presedinte Romalimenta,  Ionel Blanculescu si Diana Tusa, deputat PNL.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close