Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Puterea sfideaza din nou!

Puterea sfideaza din nou!

Puterea sfideaza din nou!
23 Ian 2012   •   04:05

DANA GRECU

  Boc s-a legat de scaunul de la Victoria, Basescu tace, dar ramine la Cotroceni,  si coalitia care guverneaza Romania repinge categoric alegerile anticipate. Asadar, niciunul din motivele pentru care opozitia a cerut sesiune parlamentara extraordinara nu a fost acceptat. Peste toate, ca semn de tupeu intins la maximum, Botis, aruncat din guvern de corupt ce era si fluierat mai ieri la Bistrita de manifestanti, a fost desemnat sa se ocupe de dialogul cu societatea civila din partea PDL. Botis ii ia locul astfel lui Baconschi, Ministrul mahala a picat azi. Nu la picioarele Elenei Udrea, al carui admirator infocat era, ci din guvern. Boc l-a revocat la telefon. Intrebarea la Ordinea zilei este cind se revoca Boc pe el insusi? La ora la care vorbim, opozitia face sedinta ca sa anunte daca intra sau nu in greva parlamentara! Si tot acum, pedelistii maninca prajituri de ziua lui Mircea Toader, liderul de grup de la Camera, si Alin Popoviciu. 
 E a 11 zi de proteste!  Oamenii sint in strada la Neamt, Galati, in Deva, Bistrita, Tirgoviste, Craiova si Piata Universitatii. 
Horia Uioreanu, deputat PNL,  Petru Dandea, vicepresedinte CarteL Alfa,  Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Victor Alistar, presedinte Transparency,  Georgica Severin, senator PSD, Sergiu Andon, deputat PC



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close