Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PUTEREA VEDE TARA DIN TELEGONDOLA

PUTEREA VEDE TARA DIN TELEGONDOLA

PUTEREA VEDE TARA DIN TELEGONDOLA
04 Feb 2011   •   18:51

ANDREEA MUNTEANU

Sunteţi şomeri, săraci, lipsiţi de perspective şi din ce în ce mai puţini? De azi înainte vă puteţi plimba sau suspenda, după cum vă e norocul,  la mare altitudine şi problemele vor dispărea una după alta. Elena Udrea a inaugurat, azi, o telegondolă de 10 milioane de euro între oraşul Vulcan şi pasul Vâlcan, în Valea Jiului. Zonă frumoasă, nimic de zis, dar atât de sărăcăcioasă şi atât de izolată din cauza drumurilor proaste şi a legăturilor feroviare aproape inexistente încât, la ora asta cel puţin, telegondola pare exact bomboana de pe colivă. Până şi centrul municipiului Vulcan, punct de pornire pentru faimoasa telegondolă, a fost plin de hârtoape pînă în vara acestui an când, în aşteptarea celei de a zecea minuni a lumii, a început să se toarne asfalt prima oară după 89. Va relansa telegondola turismul în Valea Jiului? Telegondolă care, apropo, s-a şi blocat jumătate de oră imediat după şampanie. În ţara condusă din telegondolă, Boc a anunţat azi că se lasă de şmecheriile care inhibă investitorii. Iar Videanu l-a anunţat pe Boc că trebuie să se decidă-ori preşedintele PDL, ori premier. Dacă vrea preşedinte, el, Videanu, nu-l votează oricum. Pentru că-l vrea pe Blaga.
    Iar reforma lui Cseke a instalat haosul în sistem. Locuitorii din zone cu spitale ameninţate cu desfiinţarea protestează.
Pun informatiile in Ordine deputatul Alina Gorghiu, PNL,  Bogdan Pascu, membru PC,  Florea Pirvu, vicepresedinte CNIMM, Claudiu Manda,  deputat PSD.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close