Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei RĂZBOIUL STEAGURILOR CONTINUĂ CU SCRISORI ŞI JIGNIRI

RĂZBOIUL STEAGURILOR CONTINUĂ CU SCRISORI ŞI JIGNIRI

RĂZBOIUL STEAGURILOR CONTINUĂ CU SCRISORI ŞI JIGNIRI
18 Feb 2013   •   04:05

DANA GRECU

Premierul Ponta l-a facut azi prost pe Cezar Preda, prim vicepresedinte PDL. De ce? S-a enervat ca PDL ul impinge majoritatea sa adopte o declaratie clara cu privire la arborarea steagului secuiesc pe cladirea Parlamentului de la Budapesta. Daca noi am fi spus asta la Ordinea zilei, ne-ar fi facut prosti si pe noi? E o dilema pe ...care vrem sa o lamurim, mai cu seama ca azi bifam alte doua stiri care se leaga de conflictul Budapesta- Bucuresti. Mai multe scoli din Maramures au primit scrisori din partea guvernului maghiar, parafate chiar de vicepremierul tarii vecine. Demnitarul ii indeamna pe etnicii unguri sa stringa rindurile pentru respectarea traditiilor si a unitatii. Si tot azi am aflat ca presedintele Camerei Deputatilor vrea ca toate judetele din tara sa trimita steaguri la Bucuresti ca sa fie toate arborate pe cladirea Parlamentului. Vorbim despre asta.

Tot azi , incercam sa aflam de ce preturile cu care se vind unele produse alimentare au crescut cu pina la 30 la suta. Si intrebam, evident, guvernul cind vom auzi de masuri care ia de pe spatele romanilor impovaratoarea grija a zilei de miine. Si cind spunem spatele romanilor, nu ne referim la presedintele Basescu, mirat si el, in weekend, ca s-a scumpit viata in Romania.

Altfel, politica de pe Dambovita, ca pe Dambovita. Sustinerea pe care Basescu o arata pe fata Elenei Udrea pentru cistigarea presedintiei partidului l-a iritat atit de mult pe Vasile Blaga incit a declarat ca seful statului vrea sa distruga PDL. Mai mult ca Udrea e pe mina cu Ponta si Ponta, pe mina cu Basescu. Sunt declaratii la Ordinea zilei.
Gratiela Gavrilescu, Georgica Severin, Stefan Nicolae, Niels Schnecker, Sergiu Andon.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close