Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei RAZBUNAREA POLITICA LOVESTE IN OAMENI

RAZBUNAREA POLITICA LOVESTE IN OAMENI

RAZBUNAREA POLITICA LOVESTE IN OAMENI
21 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

 La temperaturi cu minus afara, zeci de mii de familii  cu copii ingheata de frig in case! Fara apa calda si caldura. Doua situatii strigatoare la cer, azi, la Ordinea zilei. In orasul Brad, Hunedoara, primarul e in greva foamei de azi dimineata, in semn de protest ca guvernul nu-i da 3 milioane de lei sa poata subventiona agentul termic. La ora la care vorbim, in Brad sint zero grade afara! Primarul vine la Ordinea zilei. In Mangalia, locatari bun-platnici se incalzesc la aragaz!  De o saptamina!  La noapte, da ingheatul!  Primarul suspendat orasului vine sa ne spuna cine isi bate joc de banii si sanatatea oamenilor care au ajuns sa traiasca mai rau ca pe vremea comunistilor!
 Meciul politic pe viata si pe moarte dintre opozitie si putere a facut ca azi sa se inchida 14 scoli in Teleorman.  Peste 1000 de copii sint in vacanta fortata pentru ca  dascalii lor au pus lacatul pe scoli. Dupa trei luni in care nu si-au luat banii de salariu. Profesorii cu care Funeriu vrea sa faca reforma in Educatie maninca pe datorie, sint restantieri  la intretinere, nu-si pot plati ratele la banci! O situatie umilitoare pe care vrem s-o explicam la Ordinea zilei. Vrem sa intelegem pina unde poate merge sfidarea.
 Azi, ministrul satul al Agriculturii spunea ca salariile si pensiile a peste 6 milioane de romani niu sint o prioritate a guvernului. Asa crede si Basescu, motiv pentru care Opozitia a declarat azi ca va incerca sa-l mute de la Cotroceni.  USL a facut o comisie de juristi care va insira toate abuzurile presedintelui! 
Valeriu Zgonea, deputat PSD, Petre Roman, Sorin Minea, presedinte Romalimenta, Tudor Spiridon, secretar general Federatia Spiru Haret. 
 De la Deva, intram in direct cu Florin Cazacu, primarul de Brad, in greva foamei. De la Constanta, e cu noi Claudiu Tusac, primarul suspendat al  Mangaliei.

 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close