Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei RECESIUNEA N-A LUAT CU EA SARACIA

RECESIUNEA N-A LUAT CU EA SARACIA

RECESIUNEA N-A LUAT CU EA SARACIA
13 Mai 2011   •   18:54

Premierul vrea sa ne intre bine in cap. Am scapat de recesiune. Azi ne-a dat stirea DIN NOU, pentru ca abia azi, 13 mai, INS -ul i-a putut confirma oficial informatia. Am iesit din recesiune, dar n-am scapat de saracie. România are o evoluţie economică de peste opt ori mai mică decât Bulgaria. Sa fie guvernul Boc de 8 ori mai incompetent decit guvernul bulgarilor?

Pregatirile pentru Congresul PDL de miine nu tin cont de asta! Se poarta ultimele negocieri, se dau ultimele atacuri. Pitbulul Udrea, din tabara lui Boc, sare din nou la gitul lui Blaga. Azi a zis despre el ca nu poate fi sef la PDL pentru ca nu stie sa-si apere partidul la televizor si nu are exercitiu public sa se lupte cu adversarii. Are Blaga sanse sa il invinga pe Boc, de asta este Udrea ingrijorata? E o intrebare la Ordinea zilei. Presedintele Basescu va merge miine la Congres si, spune Mediafax, i s-a pregatit un scaun chiar in primul rind.

Cele mai multe voci spuna ca Basescu va aduna voturile nehotaritilor si i le va pune in brate lui Boc. Ca sa fie sigur de partid, la nevoie. Pe principul cine se ia de Basescu scade in sondaje, Sever Voinescu cinta deja prohodul opozitiei puse pe scandal.

Au venit la noi Simion Hancescu, vicepresedinte FSLI, Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, Gheorge Tinel, deputat PDL, Aurel Tanase, presedintele patronatului din Industria de Legume si Fructe Romconserv,

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close