Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei REGELE ASFALTULUI, INCONJURAT DE PROCURORI

REGELE ASFALTULUI, INCONJURAT DE PROCURORI

REGELE ASFALTULUI, INCONJURAT DE PROCURORI
29 Noi 2012   •   04:05

DANA GRECU

Cel mai cunoscut si bogat drumar din Romania e acum la masa cu procurorii. DNA, sesizata de Oficiul European de Lupta Antifrauda, il acuza pe Nelu Iordache, prietenul Elenei Udrea, ca a deturnat 6 milioane de euro din banii autostrazii Nadlac-Arad. Bani europeni. Iordache s-a chivernisit si si-a luat de ei avioane si terenuri. Sunt mai bi...

ne de 12 ore de cind procurorii scotocesc actele regelui asfaltului. Evenimentele sunt asadar in desfasurare, la ora la care vorbim. Ramineti cu noi sa vedem impreuna ce se va intimpla.
Azi s-a inaugurat Autostrada Soarelui, tronsoanele Cernavodă - Medgidia şi Medgidia - Constanţa. Dupa 25 de ani de la inceperea lucrarilor, avem o autostrada cap coada. Ne bucuram, ce sa mai zicem. Oricum, subiectele se leaga intre ele pentru ca arata cit de mare e bataia de joc a statului fata de romani. Si cit de nederanjati de nimeni au fost in anii acestia sfidator de bogatii asfaltangii.
La ora la care vorbim, deputatul Trasculescu de la PDL e asteptat in arest. Azi procurorii i-au convins pe judecatori ca pedelistul trebuie cercetat dupa gratii pentru ca a luat spaga ca sa faciliteze obtinerea de contracte cu statul. Stan, de la PSD, pentru care procurorii cer acelasi regim, arestul, s-a plins azi in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor ca Maior, seful SRI, l-a amenintat cu inchisoarea. Vorbim despre asta dar si despre cum isi pune Monica Macovei sustinatorii din Parlamentul European sa-i spele imaginea pe care, culmea, o confunda cu imaginea Romaniei.
Acum citeva clipe am aflat Ioan Ghise s-a dezbracat la Cotroceni, la receptia de Ziua nationala! A ramas in tricoul cu referendumul! Oamenii lui Basescu l-au dat afara din palat dupa ce l-au izolat sa nu se strice atmosfera.
Ilie Serbanescu, Mugur Ciuvica, Catalin Ivan, Pavel ABRAHAM, Adrian Iovan

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close