Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei REGELE VA VORBI IN PARLAMENT.

REGELE VA VORBI IN PARLAMENT.

REGELE VA VORBI IN PARLAMENT.
20 Sep 2011   •   04:05

DANA GRECU

Presedintele Basescu ajunge din nou la Ordinea zilei, in vizorul natiunii. Azi, Gindul a publicat o telegrama Wikileaks exploziva! Traian Băsescu a transmis americanilor că ia în calcul un conflict militar Romania  Rusia, în Transnistria.  Am fost, sintem la un pas de razboi cu rusii? Sau americanii au inteles prost mesajul  lui  Basescu? Dezvoltam.
Regele Mihai va vorbi in plenul Parlamentului! Si acesta ni se pare cel mai tare subiect al zilei. Dupa ce ieri s-au facut de ris votind impotriva Majestatii Sale, azi pedelistii s-au razgindit!  Fostul premier Calin Popescu Traiceanu  le-a batut obrazul pedelistilor si a ceut reluarea votului. Asadar abordarea Antenei3 de ieri, care a culminat aseara, la Sinteza Zilei, cu mesajul Casei Regale, a sensibilizat puterea, intoxitata de Traian Basescu, cel care l-a facut tradator pe Rege.
Punct ochit, punct lovit!
Nu stim daca acelasi lucru poate spune si Nicu Paun, seful rromilor care azi a  zis ca vrea o lege care sa interzica cersetoria! Exista cod penal pentru asta! Intrebarea noastra este de ce face Romania bani din cersit cind sta cu fundul pe miliarde de euro, bani europeni.  Veti vedea la Ordinea zilei imagini exceptionale despre copii scosi la cersit, intr-un documentar facut de romanul  Liviu Tipurita si prezentat de BBC!
 O veste buna! Dr Stoica, medicul roman data afara din spital de francezi pentru ca era roman, a fost reevaluat de sefii sai!  Dupa interventia Antena3  si demersurile echipei de la Ordinea zilei care a presat Ministerul de Externe sa reactioneze! 
     Nicu Paun, deputat minoritati,  Ionel Blanculescu, consultant financiar, Sorin Rosca Stanescu,  prof Gheorghe Radulescu, presedintele Agentiei de Evaluare si Asigurare a Calitatii Educatiei, Eugen Bejinariu, deputat PSD.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close