Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei REGLARI DE CONTURI ACOPERITE POLITIC

REGLARI DE CONTURI ACOPERITE POLITIC

REGLARI DE CONTURI ACOPERITE POLITIC
26 Iul 2011   •   05:05

ANDREEA MUNTEANU

Cazul Deta ne-a arătat o bucăţică de Românie reală - un orăşel condus de găşti formate din traficanţi de benzină şi ţigări, beizadelele primarului PDL şi fanii lor. Şi apărat de o poliţie care le e subordonată şi care se târăşte de ici până colo în limita celor 2 litri de benzină din dotare. Despre primarul Roman s-a spus că ar avea trecere la PDL-ul central pentru că e un sponsor generos la nevoie. Motiv pentru care partidul a făcut zid în jurul lui.
   Parte sau nu din strategia de îngropare a subiectului, azi a fost aruncată pe piaţă informaţia că DNA se va ocupa de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de senatorul Dan Şova pentru aceeaşi problemă a contractelor juridice pe care cei doi le-au avut cu Rovinari şi Turceni. Asta după ce părea că ANAF-ul lămurise situaţia şi descurcase hârtiile cu ajutorul celor doi. Celebrul Marcel Hoară, într-un con de umbră după ce-a fost bătut cu ouă la un miting, şi-a dat azi cu părerea-decizia ANI de a sesiza DNA în cazul lui Ponta şi Şova este una corectă pentru că aceştia ar fi acordat consultanţă juridică în baza unor contracte ilegale. Şova neagă din nou acuzaţiile, Ponta spune că va merge la DNA când va fi chemat.
 Iar premierul Boc ne asigură că, în România, cine va avea carte, va avea şi parte, dupa bacalaureatul de anul acesta. Dacă ne uităm la Eba, la Igaş şi la alţi câţiva ne cuprinde într-adevăr optimismul. Apropo, domnule ministru al educaţiei, diploma de bacalaureat! Şi echivalaţi-vă studiile! Nu aveţi drepturi mai multe decât alţi cetăţeni români doar pentru că vă numiţi Funeriu!
  Discutăm despre toate acestea, dar şi despre cum vrea să facă Băsescu ordine în sănătate cu Dan Petre-analist politic, Cezar Irimia-seful Asociaţiei Bolnavilor de Cancer, Florentin Gust, deputat PC şi Toader Paraschiv-liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close