Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei REGLĂRI DE CONTURI IN PDL

REGLĂRI DE CONTURI IN PDL

REGLĂRI DE CONTURI IN PDL
14 Iun 2012   •   04:05

DANA GRECU

De citeva ore, liderii partidului trag de sigla portocalie in directii diferite, la bilantul alegerilor, unde numara esecurile. Se pun la zid unul pe altul, isi aduc reprosuri si propun strategii de supravietuire! Udrea, Boc si Anastase sint cele mai criticate personaje in sedinta unde intelegem ca acum se voteaza pentru demisii in bloc sau demisiile tuturo...r liderilor, mai putin Boc. Urmarim evenimentul si comentam cele mai tari declaratii. S-ar putea ca azi sa asistam la nasterea unui nou partid, un PDL reformat, macar de ochii lumii. Numele lui Ungureanu a fost invocat ca salvator pentru degringolada partidului prezidential. E asa? Discutam!
Palatele se lupta si ele in continuare pentru scaunul de la Consiliului European. Desi Ponta si Basescu s-au intilnit azi, consensul e departe. Fiecare vrea sa mearga la Bruxelles. Cum ramine?
Poate se ajunge la o intelegere. Pina la urma, in politica se poate orice. Premierul a spus azi ca nu exclude o colaborare cu PDL, daca acest partid scapa de cine trebuie. Adica USL nu e eterna! Declaratia suna suspect! Si vom vorbi despre ea.

Ilie Serbanescu, Mugur Ciuvica, Dragos Frumosu, Sorin Minea, Cristian Adomnitei

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close