Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei REORGANIZATI PE SEST

REORGANIZATI PE SEST

REORGANIZATI PE SEST
13 Iun 2011   •   04:05

DANA GRECU

Monica Macovei vede PDL in opozitie! S-a dat de gol sarind sa apere procurorii si DNA-ul lui Morar, de , culmea, actuala opozitie. Macovei se teme ca USL va ajunge la putere si va alerga procurori si PDL, se presupune, cum fac ai ei acum.

Colega ei Udrea nu pare ingrijorata de viitor. Tine cu dintii de capitala si le ride in nas consilierilor de la Bucuresti care cred ca daca au scapat de referendum, au ramas cu sectoarele! De ce va e frica , nu scapati, tuna Udrea! E un subiect la Ordinea zilei. Coalitia de la putere e un butoi cu pulbere. UDMR nu e de acord cu impartirea pe judete facuta de Basescu. Pedelistii dau din colt in colt. Nici ei nu stiu sa spuna cum va arata Romania dupa regionalizare.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu vrea ca romanii sa fie intrebati daca sint sau nu de acord cu regionalizarea, la referendum. Boc tace startegic, ca de obicei. Lui ii merge bine la Victoria. Din declaratia de avere aflam ca premierul a reusit sa puna bani buni deoparte. Pentru vremuri tulburi. Probabil, de data asta se uita si el in gura lui Roubini, economistul care a prezis criza prin care trecem acum. Roubini spune ca e posibil ca, in doi ani, economia sa o ia razna din nou. Punem informatiile in Ordine cu

Niels Schnecker, consultant financiar, Mihai Voicu, deputat PNL, Doru Giugula, liderul consilierulor PSD din Consiliul General al Bucurestiului, Florentin Gust, deputat PC.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close