Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei RIDZI, LA DECONT. NEMIRSCHI, FALS ÎN DECLARAȚII

RIDZI, LA DECONT. NEMIRSCHI, FALS ÎN DECLARAȚII

RIDZI, LA DECONT. NEMIRSCHI, FALS ÎN DECLARAȚII
23 Iun 2009   •   15:16
Andreea MUNTEANU
Dana GRECU


Demnitarii cu probleme în justiție sunt personajele principale ale ultimelor zile. Din Jurnalul Național online, aflăm date fulminante despre unul dintre ei - ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, în cazul căreia Parlamentul discută constituirea unei comisii de anchetă pentru delapidare și abuz. Potrivit colegilor de la Jurnalul, "ministrul Monica Iacob Ridzi a plătit 75.000 de euro pentru închirierea scenei de la Costinești cu ocazia Zilei Tineretului în condițiile în care MTS avea deja în patrimoniu o asemenea scenă la care încă mai achită rate și pe care o putea folosi gratis". Să nu fi știut ministrul Ridzi despre existența acestei scene? Faptul că nu a știut ar fi o circumstanță atenuantă sau, dimpotrivă, agravantă, pentru că ar demonstra că ministrul nu are control asupra ministerului si, implicit, asupra banilor?
Pesedistul Nemirschi de la Mediu ii calca si el pe urme democrat liberalei Ridzi. El dat prin negociere directa 500.000 de euro unei firme care sa promoveze un program fantoma. Spre deosebire de Ridzi, Nemirschi tace milc deocamdată. ANI tocmai l-a dat pe mina Parchetului pentru fals in declaratia de avere.
In studio, alaturi de mine, trei analisti Sorin Rosca Stanescu, Marius Pieleanu si Radu Tudor. Din redacția Gazetei Sporturilor, intrăm în legătură directă cu redactorul șef, Cătălin Tolontan.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close