Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ROBERTA: NU STIU CE BANI ARE TATA

ROBERTA: NU STIU CE BANI ARE TATA

ROBERTA: NU STIU CE BANI ARE TATA
31 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Ministrii lui Ponta au dat peste contractele fostei puteri portocalii. Azi, Nica de la Comunicatii i-a acuzat pe Boc si Anastase ca, din cauza lor, Posta e in prag de faliment si mii de oameni isi vor pierde locurile de munca pentru ca firma sa fie salvata in cele din urma. Ce legatura au Posta, Roberta si Mefisto, o sa va explicam la Ordinea zilei..., in citeva clipe. Stitia ca ieri v-am spus ca tatal Robertei Anastase cistiga nu mai putin de 350 de milionae de lei vechi pe luna, de la Conpet, companie de stat. Cum justifica aceasta suma exorbitanta fiica lui Anastase, adica presedintele Camerei Deputatilor, aflati la Ordimea zilei.
Taxa de solidaritate nu isca solidaritate in coalitia de la putere. Azi, liberalii, dar si o parte din sindicalisti, l-au contrat pe Ponta cu argumentul ca ideea lui naste discriminare intre bugetari si intre bugetari si privati. Dezbatem subiectul.
Ordinea zilei va arata in citeva episoade ce firme s-au abonat la conractele cu statul derulate sub umbrela doamnei Udrea, pe vremea cind conducea ministerul Dezvoltarii.
Invitaţii emisiunii: Mugur Ciuvica, Ilie Serbanescu, Stefan Florescu, Viorel Ilie, candisat USL la primaria Moinesti , Radu Stroe - deputat PNL.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close