Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ROBERTEI NU I-A MERS CU POLITISTII

ROBERTEI NU I-A MERS CU POLITISTII

ROBERTEI NU I-A MERS CU POLITISTII
24 Mai 2011   •   18:42

DANA GRECU

23 de parlamentari ai puterii, cei mai multi de la minoritati, au facut azi praf intentia lui Boc de a da afara peste 9 mii de politisti. Nici Udrea, nici Anastase, amindoua foarte agitate, n-au reusit sa adune de la deputati voturile cit sa treaca legea. Ne intrebam daca puterea va vota DIN NOU, pentru ca , din cite spune premierul , el cauta o solutie in acest sens. Si vrem sa stim daca e acesta primul semn ca guvernul nu mai are sprijin? Oricum, zvonurile privind rema

Pun informatiile in Ordine Ionel Blanculescu, consultant financiar, Alina Gorghiu, deputat PNL, Iulian Bădescu, deputat PSD, Toader Paraschiv, secretar general Cartel ALFA, Nicu Păduraru, deputat PDL.

nierea si caderea lui Boc sint din ce in ce mai dese. Cu toate acestea, premierul a repetat azi, ca sa pricepem toti, ca el nu isi va da demisia. Nici Traian Igas, care, in loc sa plece de la Interne dupa scandalul Mironescu, cere Serviciului "Doi si un sfert" o ancheta interna privind situaţia fostului secretar general. Oficial, vrea sa stie daca Mironescu a comis vreo fapta reprobabila cit timp a fost subalternul sau direct. Neoficial, vrea sa-si spele imaginea de ministru marioneta. Mai mult, spun sursele noastre, Igas a convocat la ora asta toti sefii de arme din minister.Oare de ce? Laurentiu Mironescu este la aceasta ora in arest. Procuroii au cerut mandat de arestare pentru 29 de zile, iar mandatul se judeca acum. Urmarim tot ce se intimpla la Ordinea zilei.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close