Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Romania nu se lasa

Romania nu se lasa

Romania nu se lasa
20 Ian 2012   •   01:05

DANA GRECU

Manifestantii sint pentru a 8 a zi pe strazi. Guvernul Boc tine de scaunele de la Victoria. Atit de tare,  ca nu se sfiieste sa minjeasca frustrarile jandamilor si ale politistilor! Cu ce? Cu bani!  Azi, oamenii lui Igas au anuntat ca s-au gasit banii restanti de anul trecut pentru hrana si haine. 5 mii de lei de baston! Ca un facut, fix dupa o seara in care jandarmii au facut exces de zel in Piata Universitatii. O sa va povestim ce s-a intimplat, ca am fost acolo!
 Pitita dupa Simirad, la Iasi, ca sa n-o afle manifestantii, Elena Udrea a declarat ca opozitia incita la violenta!  Comentam declaratia  si o rugam pe doamna Udrea sa faca DIALOG cu romanii care protesteaza! Si ateptam cu interes sa transmitem in direct o contramanifestatie organizata de PDL. Radu Berceanu a declarat ca el, si de pe tusa,  cum a ramas acum in PDL, poate aduce 10 mii de oameni in Bucuresti, dind numai citeva telefoane!
 Azi am vazut prima reactie a Bisericii Ortodoxe Romane, de cind au inceput protestele in strada. Sint analisti care au tradus ca BORul vrea schimbare in Romania.  Ce e sigur e ca pina si inaltii prelati s-au prins ca romanii sint umiliti si ca in tara este si o criza MORALA,nu  numai una economica.
 Facem ordinea zilei  IMPREUNA. Au venit  la noi Marius Pieleanu, Niels Schnecker, Sorin Rosca Stanescu, Theodor ATANASIU -PNL, Daniel SAVU-PSD, Gheorghe  Isvoranu.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close