Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ROMANIA, O ECONOMIE IN PIELEA GOALA

ROMANIA, O ECONOMIE IN PIELEA GOALA

ROMANIA, O ECONOMIE IN PIELEA GOALA
28 Iul 2011   •   05:05

ANDREEA MUNTEANU

O armată de pensionari se bate pe un tricou sau un kilogram de zahăr la ofertă în timp ce, la Ministerul Economiei, consilierii postează pe Facebook poze în pielea goală. Mirela Motan îl consiliază pe ministrul Ion Ariton şi e specialistă în cărbuni. O apreciem pentru transparenţă, dar şi pentru ideea pe care ne-a dat-o: un brand de ţară potrivit şi sincer pentru România ar fi - România, o economie în pielea goală. Discutăm la Ordinea Zilei dacă ar avea mai mult succes decât "Exploraţi Grădina Carpaţilor".
  Povestea de la Deta continuă. După câteva zile de la măcelul din discotecă, poliţiştii au descoperit un adevărat depozit de arme albe chiar lângă casa lui Călin Roman, fiul cel mic al primarului. Bogdan, fiul cel mare, i-a transmis avocatei că s-ar preda, dar îi e cam frică. Maşina i-a fost găsită undeva în curtea prietenei sale din Timişoara, semn că e posibil să nu fi fugit din ţară.
 Iar, Elena Udrea s-a îmbătat cu aerul tare al înălţimilor într-un autobuz suspendat care va face de azi turul Bucureştilor. Discutăm subiectele La Ordinea Zilei cu Marin Gruia, presedintele Sindicatului National al Politistilor, Bogdan Ciuca, deputat PC,  Teodora Bertzi , secretar executiv PNL,   Victor  Alistar, presedinte Transparency, Adrian Izvoranu,Confederatia Nationala a Patronatelor.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close