Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ROMANIA: SERVICII MULTE, SIGURANTA IOC

ROMANIA: SERVICII MULTE, SIGURANTA IOC

ROMANIA: SERVICII MULTE, SIGURANTA IOC
06 Mar 2012   •   04:05

DANA GRECU
 
E revoltator. Sefii politiei, spuma procuraturii se invirt in cerc sa ne arate ca statul functioneaza si ca e gata sa il apere pe cetatean. Dupa macelul de ieri, toata lumea s-a mobilizat si curg anchete peste anchete ca si cum nu stie stinga ce face dreapta! Ca si cum azi au descoperit roata! In fapt, daca ai ghinionul sa te sperie sau sa te ameninte cineva si faci plingere la politie ai toate sanasele sa mori cu plingerea in mina! E un fapt! Nimeni nu-l poate contrazice din cei care au reformat Ministerul de Interne! Pe cine oamenii astia ai legii? Este o intrebare la Ordinea zilei!    
 Si de ce ne mai miram atit ca dezaxatii au permis de arma si trag in cine apuca? Liber sa injure si sa-i  atace  pe ziaristii care il deranjeaza e sotul fostului secretar general al Guvernului,  Aurel Teodorescu. Fost  demnitar al statului roman care sare cu pumnii la un fotoreporter. o sa vedeti imaginile!  Aveti grija cind va intilniti cu el pe strada!
 Ramineti la Ordinea zilei! O sa vedeti cum incearca  Ungureanu sa-0 atace pe Udrea si investitiile sale de criza  in piscinele patriei si cum il pune la punct fostul ministru, inca la putere in minister.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close