Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ROMÂNIA, TRATATĂ CU DISPREŢ

ROMÂNIA, TRATATĂ CU DISPREŢ

ROMÂNIA, TRATATĂ CU DISPREŢ
28 Mar 2011   •   19:00

ANDREEA MUNTEANU

Guvernul penibil al României va veni din nou la noi să se milogească pentru un împrumut, spunea ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, înainte ca România să ceară bani de la FMI. Aşa spune Wikileaks. Şi este fraza care exprimă perfect atitudinea de dispreţ a Statelor Unite faţă de România. Este dispreţul justificat de felul în care au acţionat de-a lungul timpului autorităţile de la Bucureşti? Discutăm la Ordinea Zilei.
Premierul care se milogea la FMI s-a dus, azi, la Parlament, să-i convingă pe deputaţii PDL să suţină în continuare foamea, adică să voteze împotriva TVA-ului de 5% la alimentele de bază. Asta în timp ce consilierul guvernatorului Isărescu, Adrian Vasilescu, avertizează că am putea să nu ieşim din criză nici în 2 ani dacă guvernul se va ţine de pomeni electorale. Anul asta criza nu pleacă în nici un caz, susţine consilierul BNR, contrazicând optimismul lui Boc. Iar despre sindicalistul Marius Petcu aflăm că îşi negocia insistent sumele pe care urma să le primească drept mită de la cel care l-a denunţat.
Pun informatiile in Ordine Mariana Cimpeanu, deputat PNL, Radu Moldovan, purtator de cuvint PSD,  Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar, Gelu Visan, deputat PDL.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close