Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Românii și turismul românesc ”“ Andreea Munteanu

Românii și turismul românesc ”“ Andreea Munteanu

Românii și turismul românesc ”“ Andreea Munteanu
30 Mar 2007   •   12:45

120 -200 de euro, 3 zile, hotel de 3-4 stele, vacanța de Paște în Bulgaria. Oferta valabilă și pentru 1 mai. Nu mai sunt bilete. Nu mai sunt bilete de o lună. Bulgaria. O sulă în coaste pentru agențiile care vând ''eterna și fascinanta Românie''. Agenții cărora le e tot mai greu să vândă România românilor. Eu n-am fost în Bulgaria. Dar iată ce spun colegii mei:



Alina Prodan, reporter- Economic: "Prețurile sunt foarte mici pentru serviciile oferite și cu puțin peste 100 de euro poți să-ți petreci 3 zile la un hotel de 5 stele".
Irina Gheorghe, redactor- Prima Ediție: "Litoralul românesc nu mai există pentru mine de când am fost la bulgari".
Stelian Muscalu, reporter- Economic : "Serviciile turistice în Bulgaria sunt ireproșabile. Și o să-mi spuneți că asta este o formulă tip pe care mulți o susțin fără a avea prea multe argumente. Eu vin să-mi și susțin afirmația. La hotel recepționerele te întreabă, aproape obsedant de des dacă te pot ajuta cu ceva. La restaurant, chelnerii încearcă să afle din ce țară ești... ca să-ți adreseze câteva cuvinte în limba română. Comanda la restaurant este luată imediat după ce te așezi pe scaun iar mâncarea vine în maxim 10-15 minute. Și exemplele pot continua. Concluzia, deși sincer nu-mi place, este simplă: în Bulgaria este mai bine ca în România... cel puțin din punct de vedere turistic".
La București, mai marii din turism fac strategii.

Andreea Munteanu ”“ Editor Prima Ediție

×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close