Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei ROMII VOR DREPTURI CA UNGURII

ROMII VOR DREPTURI CA UNGURII

24 Iun 2011   •   00:45
ROMII VOR DREPTURI CA UNGURII

ANDREEA MUNTEANU

De asta nu puteţi dormi voi noaptea? Aşa le-a răspuns Traian Băsescu jurnaliştilor care i-au cerut, la Bruxelles, clarificări în privinţa declaraţiilor despre regele Mihai. De la Bucureşti i-a ţinut isonul cine altcineva dacă nu Elena Udrea. Cei care-i iau apărarea regelui sunt nişte ipocriţi, de când a devenit România o ţară de regalişti, a întrebat ministresa la Târgu Jiu adică în regiunea telegondolei fără sens de un milion de euro.

Că veni vorba de regiuni, romii s-au implicat şi ei în subiect. Vor drepturi egale cu ungurii în problema regionalizării. Pe unde o să scoată cămaşa Băsescu, ce o să le ofere? Şi cum va gestiona situaţia de la Târgu Mureş unde grupări extremiste au anunţat că vor ieşi în stradă împotriva regionalizării.

La Ordinea Zilei o să vă demonstrăm azi că Puterea priveşte România ca pe o ...plăcintă. Care-i aparţine şi din care rupe bucăţi mai mici sau mai mari când şi cum îi convine.

Pun informatiile in Ordine Petre Roman, fost premier al Romaniei, Carmen Moldovan, PSD, Mihai Rapcea, vicepresedinte Noua Dreapta. De la Cluj Napoca, intram in direct cu Aurel Pascu, prim vicepreşedinte Partida Romilor, Pro Europa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close