Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SALARII MARITE=190 000 SOMERI

SALARII MARITE=190 000 SOMERI

SALARII MARITE=190 000 SOMERI
05 Apr 2012   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul trebuie sa dea afara 190 de mii de bugetari ca sa intregeasca salariile!  Altfel, orice ar face,  este ILEGAL!  Asa spune seful Consiliului Fiscal, cel fara de care guvernul nu poate misca in front.  Ce va face guvernul? Deocamdata PDL tace, deci tace si Ungureanu.  Premierul nu vorbeste decit dupa punctajul PDL. Si punctajul zice ca e bine cu privatizarile dubioase! Asa zice si premierul! Dezvoltam subiectul! 
In doua saptamini, s-ar putea sa-i cada guvernul lui Ungureanu, dupa motiunea de cenzura a opozitiei. Daca darimati guvernul, vine semianarhia, spune actualul premier. Noi intrebam: sigur nu vine mini... anarhia? Dupa exemplul miniamandina ,miniecler...
Altfel, in Romania, e ordine! Azi a zburat Borbely de la Mediu, care ii punea bete in roate premierului cu privatizarile si contractul cu Chevron. In plus, romanii il iubesc pe Ungureanu, asa spune premierul, deci iata un motiv puternic sa-si faca partid!  Ca tot se duce la vale PDL, dupa cum remarca si ziaristii austrieci de la Die presse!  E la Ordinea zilei.

SORIN MINEA,  ILIE SERBANESCU, DANIEL SAVU, DUMITRU PELICAN, RARES MANESCU 

 

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close