Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SCENARIUL DEMISIEI PRESEDINTELUI

SCENARIUL DEMISIEI PRESEDINTELUI

SCENARIUL DEMISIEI PRESEDINTELUI
24 Feb 2012   •   01:05

ANDREEA MUNTEANU

Ocupă spaţiul public zilele astea scenariul potrivit căruia preşedintele Băsescu ar fi dispus să-şi dea demisia dacă opoziţia ar fi de acord cu modificarea Constituţiei. Într-o asemenea situaţie, ar vrea pedeliştii, alegerile prezidenţiale ar avea loc în mai 2013 odată cu alegerile parlamentare împinse aşadar câteva luni. Il vedeţi pe Traian Băsescu renunţând de bună voie la mandat?

Ne-am fi bucurat dacă am fi avut azi prilejul să discutăm despre curăţirea sistemului de sănătate sau despre îndepărtarea prefecţilor care au dormit în timp ce sate întregi se chinuiau ingropate în zăpadă. Din păcate nu-l avem. Vă putem spune însă că pacienţii vor ieşi luni în stradă, că preţul combustibilului a crescut la noi de doua ori mai mult decat la altii si că la Mangalia, oraşul fără căldură, primarul Tusac a câştigat a doua oară procesul pe care i l-a intentat prefectul Palaz. Aşa că s-a intors la primărie. dar nu se ştie pentru cât timp: prefectul va contesta iar decizia instanţei.

Sunt cu noi Marius Pieleanu, senatorul PSD Dan Sova, Dragos Frumosu, presedintele Federatiei sindicatelor din Industria alimentara, Dragos Bota, jurnalist Pressalert, prf univ dr  Andrei Marga, PNL.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close