Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SE INCING SCANDALURILE CU IZ RASIST

SE INCING SCANDALURILE CU IZ RASIST

SE INCING SCANDALURILE CU IZ RASIST
28 Sep 2011   •   04:05

DANA GRECU

Ura impotriva rromilor creste ingrijorator, de la o zi  la alta, peste tot in lume.  Sub pretextul ca autoritatile  nu fac nimic ca sa-i
apere pe cetateni de hotii de buzunare si de clanurile mafiote tiganesti, extremistii  au inceput sa dea in clocot si sa-si doreasca rabunare.  Razbunare rasista. Azi noapte, in Italia, la Roma, Noua Dreapta a lipit afise cu Nicolae Guta, roman de etnie roma, pe capul caruia scria : Spune nu tiganiei si inculturii!  Reprezentantul Noua Dreapta e la Ordinea zilei. Vrem sa vedem ce argumente are de s-a ajuns aici. La un pas de noi, bulgarii sint in prag de razboi interetnic. Liderul interlop bulgar Kiril Raşkov, aflat la originea tensiunilor intre bulgari si rromii din sudul tarii , a fost arestat azi.  Casele lui au fost incendiate! Presedintele   tarii a convocat  de urgenta Consiliul Consultativ pentru Securitate Naţională.  Ministrul de interne va fi audiat in parlament. Siguranta publica e in pericol. 
E un subiect la Ordinea zilei!

 Tot aici vorbim despre scandalul politic generat de o geanta cu un milion de euro care s-ar fi plimbat prin parlamentul Romaniei, mita pentru putere!  Ce spune opozitia, care a iesit cu informatia, cum se apara parlamentarii PDL, in citeva clipe.  

 Ramineti cu noi sa vedeti niste comparatii socante legate pensii!  Ca sa intelegem cu totii de ce dorinta guvernului de a impozita pensiile este o tilharie la drumul mare.   

Deputat Iulian Iancu, PSD, Ionel Blanculescu, Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Vasile Marica, presedinte Sed Lex, Nicolae Paun, deputat minoritati..

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close