Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SE POATE SI MAI RAU...

SE POATE SI MAI RAU...

SE POATE SI MAI RAU...
30 Iun 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Tocmai ne pregăteam să comemorăm un an de când Puterea a "relansat" economia îngropând România în cele mai dure măsuri de austeritate când ne-am trezit cu Rusia în cap. Ne-a pus-o preşedintele care, în ultimele zile, insistă să se pretindă istoric şi strateg. Taman când ruşii deplângeau 70 de ani de la războiul în care le-au pierit milioane de oameni, Traian Băsescu declara că şi el ar fi trimis armata peste Prut să-i facă praf. Aşa că Ministerul de Externe rus l-a făcut neruşinat şi hitlerist. Discutăm subiectul.

Şi-o să vă arătăm şi cum si-o iau presedintii! La propriu. Cei care ameninţă sau sfidează fără măsură. Azi, i s-a intamplat lui Sarkozy. A fost trintit la pamint de un concetatean suparat ca Franta nu merge pe drumul cel bun. N-a trecut mult de cind l-am vazut pe Berlusconi plin de singe, cu dintii sparti, taman cind se pregatea sa dispara de la un miting unde oamenii ii strigau sa-i fie rusine. Aseară, Basescu ameninta la televizor ca n-o sa-i uite niciodată pe cei care l-au huiduit la Iaşi. Ordinea zilei intreaba: ce vreti sa le faceti, domnule presedinte? Daca domnul Turcan ne aude , sa ne dea un raspuns! Noi îi atragem doar atenţia că huiduiala nu e mare lucru. Se poate şi mai rău...

Facem Ordinea Zilei cu Mariana Câmpeanu, deputat PNL, Maria Sava -pensionară, Ilie Şerbănescu-analist economic, Lucian Avramescu-scriitor şi Cătălin Ivan - europarlamentar PSD.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close