Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SENATUL S-A "LEPADAT" DE VOICU

SENATUL S-A "LEPADAT" DE VOICU

SENATUL S-A "LEPADAT" DE VOICU
24 Mar 2010   •   18:30
Andreea MUNTEANU

O zi ca un film polițist. Senatorii au votat azi pentru arestarea lui Cătălin Voicu. E informația zilei, seacă, dar fără precedent. Scorul a fost 70 la 40, în favoarea arestării. Evenimentele s-au succedat spectaculos. Senatorul acuzat de procurori că e cap de rețea mafiotă a ajuns în spital azi-noapte. Medicii spun că problemele lui de sănătate sunt reale și sunt legate de stres și tensiune. În ciuda recomandării medicale, a cerut să fie externat azi dimineață. Însă nu a mai apucat să ajungă în plenul Senatului pentru că și-a pierdut cunoștința înainte de a intra în clădire. A ajuns din nou în spital, iar, în lipsa sa, colegii de bancă s-au "lepădat" de el, au încuviințat cererea DNA de arestare, deși mulți dintre ei și-au exprimat rezervele. Comentăm subiectul alături de specialiști. Mai ales că l-am auzit azi și pe șeful statului dând o definiție originală a interceptărilor - în esență, unele sunt rele, altele sunt bune.

În timp ce televiziunile erau conectate la tensiunea din Senat, în stradă au continuat să iasă oameni disperați. Mai mulți decât ieri. Chiar la Cluj Napoca, în fieful premierului, profesorii au strigat: Boc cel mic nu ne dă nimic!. Tensiune politică, tensiune în stradă. Care e reală, care contează mai mult, pentru care se va găsi o soluție, ce ar trebui să ne intereseze în primul rând?
Ordinea zilei o fac azi Mona Pivniceru, președintele AMR, Dan Sova-PSD, Bogdan Ciuca- PC, Marius Necula- PDL, Tudor Chiuariu- PNL.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close