Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SHOW CU SIRENELE DIN RECUZITA DE CAMPANIE

SHOW CU SIRENELE DIN RECUZITA DE CAMPANIE

SHOW CU SIRENELE DIN RECUZITA DE CAMPANIE
11 Sep 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Show-ul cu arestări şi salvări a reînceput în statul de drept reformat de Băsescu. Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost luat iar de medici din sala de judecată, iar dubele fac din nou transporturi de vameşi. Vi se pare un deja-vu, aşa ni s-a părut şi nouă. Este, însă, un deja vu revoltător. Ce verdicte aţi aflat , în 2 ani, după scandalul uriaş din vămi, când zeci de suspecţi au fost ridicaţi inclusiv cu elicopterele de acasă sau de la serviciu? Despre ce recuperări de pagube aţi citit în ziare? Ce sentinţă a primit, după atâta timp, controversatul, dar nedoveditul Nicolescu? Şi de ce nu caută niciun procuror date despre presupusa prietenie dintre Traian Băsescu şi fostul lui coleg de la Anvers, traficantul de arme Victor Bout, dar saltă pentru audieri ţăranii din Bălteni care au fost să voteze la referendum?
...


Mâine, Parlamentul European va discuta despre statul de drept din România. Dacă discuţia se va purta numai cu ochelarii şi argumentele Monicăi Macovei, n-au decât să sune sirenele de salvări, poliţie şi pompieri cât e ziua de lungă pentru că în România nu se va schimba, cel mai probabil, nimic in bine. Sirenele fac parte din recuzita de campanie. Dacă ministrul de externe şi ceilalţi politicieni ai USL care se vor afla acolo vor reuşi să se facă ascultaţi, s-ar putea s-avem o şansă. Deocamdată, am aflat că discuţia despre primirea în spaţiul Schengen s-a amânat din nou. Cui să-i mulţumim pentru asta? Şi am mai aflat că doamna Eba rezolvă problema închisorilor CIA. Veţi vedea acuşi cum anume şi vă rugăm de pe acum să nu râdeţi.

Adina Anghelescu, Nini Săpunaru, deputat PNL, Dan Petre, secretar de stat Ministerul de Externe, Daniel Bejan, analist politic.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close