Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SMENARELI, MANGLEALA SI POLITICA

SMENARELI, MANGLEALA SI POLITICA

SMENARELI, MANGLEALA SI POLITICA
23 Feb 2011   •   18:51

DANA GRECU

Bercea Mondial ramine in arest. Asa au decis judecatorii, in ciuda faptului ca nepotul agresat si-a schimbat declaratia si martorii dispar unul cite unul. Cu Bercea dupa gratii, unii au prins curaj sa spuna ca finul lui Mircea Basescu obisnuia se se plimbe cu un cutit prin institutiile statului atunci cind nu-i ieseau afacerile.  Primarul de Slatina a declarat chiar ca Bercea ar fi injunghiat acum 2 ani un consilier local, ca faza a fost filmata,dar ca imaginile nu au ajuns niciodata pe masa procurorilor. Stia Mircea Basescu  toate astea? Noi nu stim nici acum cum a ajuns fratele presedintelui sa stea la masa cu Bercea. Declaratiile celor doi se bat oricum cap in cap.
 In PDL e agitatie mare de cind i-a venit lui Basescu ideea de a-l schimba pe Boc.  Ca sa-i sperie pe certareti, Lazaroiu, omul lui Basescu de la Cotroceni, a declarat ca portocalii vor avea soarta taranistilor daca o tin tot intr-un scandal.  Un soi de replica a venit azi de la  Cezar Preda care  i-a transmis lui Basescu sa-si vada de treaba lui!
 Opozitia si puterea ataca subiectul legat de contrabanda! Ponta a spus ca Udrea e regina spagilor de la frontiera, Udrea a declarat ca Ponta e  regele sexgate-lui pesedist.  Punem informatiile in Ordine incercind sa nu pierdem din vedere ca ni se scumpeste traiul de la o zi la alta.  Se scumpeste benzina, creste pretul alimentelor?
Pun informatiile in Ordine deputatii Madalin Voicu, PSD, Cristian Petrescu , PDL,  Adrian Iorgulescu, PNL,  Adrian Izvoranu,  Confederatia Patronatelor din Romania, Nicolae Stefan, presedinte Agrostar.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close